CARIERA

andreeaungureanu
Mesaje: 1
Membru din: Joi Aug 30, 2018 9:48 am

CARIERA

Mesaj de andreeaungureanu » Joi Aug 30, 2018 10:06 am

Buna ziua! As vrea sa stiu mai multe despre medicina si mar interesa cum as putea sa intru.As vrea sa stiu mai multe informati.Cu ce medie as putea sa intru?

forumadmin
Site Admin
Mesaje: 52
Membru din: Lun Apr 16, 2018 10:19 am

Re: CARIERA

Mesaj de forumadmin » Joi Sep 13, 2018 9:22 pm

Una dintre facultățile preferate de mulți liceeni este medicina, o adevărată provocare căreia îi poți face față cu succes dacă îți place să studiezi, să descoperi tainele corpului uman, dacă ești perseverant și constant în activitățile propuse, dacă ai încredere și răbdare.
Pentru că fiecare facultate în parte are o ofertă academică specifică, te invităm să accesezi site-ul facultății la care ți-ai dori să studiezi, unde vei găsi informații legate de specializările oferite, număr de locuri, organizarea și desfășurarea concursului de admitere, disciplinele de examen, modele de subiecte, medii de admitere din anii anteriori, taxe de înscriere și școlarizare. Pentru a studia medicina la Iași te poți orienta spre Universitatea de Medicină şi Farmacie “Grigore T. Popa” Iaşi ( http://www.umfiasi.ro/sites/admitere/Pa ... fault.aspx).
De asemenea, poți găsi lista completă a universitatilor de medicină din România pe această platform la Secțiunea Resurse elevi. Orientarea în carieră.

Succes la admitere!

Scrie răspuns